KNIPZ wordt Hair & Looks Werkendam

KNIPZ gaat door, maar Johanna (ik) ga per 4 juni 2022 zal ik de werkvloer verlaten.
Het team gaan dan verder onder de naam Hair & Looks B.V.
Ben jij benieuwd? kijk alvast op www.hairandlooks.nl

WAT BETEKENT DIT VOOR U ALS KLANT?
Voor u als klant gaat er niet zoveel veranderen, de nieuwe eigenaren houden de salon zolang mogelijk zo draaiend en als er iets veranderd dan zal dit alleen ten goede zijn voor de kapsters en natuurlijk voor u als klant, denk hierbij aan nieuwe producten en behandelingen, zoals haarwerken, extensions en global curl dus meer expertise en ontwikkelingen vanuit het vakgebied.

TOEKOMST?
Voorlopig heb ik nog geen andere plannen, eerst even dit 17,5 jarig fantastische avontuur laten bezinken.

BEDANKT!
Ik wil hierbij graag mijn dank uitspreken voor alle jaren van vertrouwen, loyaliteit, gezelligheid en alle verhalen die u met mij hebt gedeeld en wens u heel veel geluk, liefde en gezondheid.

Wie weet nog tot snel, tot KNIPZ !

Met vriendelijke groeten,

Johanna van Oord – de Kooter.