Knipz Nieuws

Enquête om KNIPZ (nog) beter te maken.

Beste website bezoek(st)er,
We willen KNIPZ graag nog professioneler maken. Dit gaat natuurlijk niet zomaar en ook kunnen we niet alles tegelijk doen.
Om een beter beeld te krijgen of we een goede richting op gaan en om te weten te komen wat jij als klant belangrijk vindt, hebben we een enquête gemaakt.

Deze hebben we vorige week al op onze Facebook pagina geplaatst en daar hebben we al heel wat reacties op mogen ontvangen. Het is echt leuk om al deze feedback te lezen en het helpt ons echt jullie beter te begrijpen en een goed beeld te krijgen wat voor jou als klant belangrijk is!
Niet iedereen heeft Facebook en niet iedereen in ons klantenbestand is lid van onze pagina: https://www.facebook.com/KNIPZWerkendam/

Wil jij KNIPZ ook beter maken? klik dan op de link voor onze enquête https://goo.gl/TwJca2

KERST:
Nog 6 weken en dan is het alweer kerst. Vergeet dus niet om tijdig een afspraak te maken. Dit kan ook nog steeds online op www.knipz.nl. In 2018 zal dit systeem iets veranderen, want we krijgen een nieuw automatiseringssysteem. Dat is, als het goed is, makkelijker in gebruik en dan volgt ook nog een echte KNIPZ-app! Ook zijn we zijn aan het kijken naar een systeem voor abonnementen.

OPLEIDINGEN:
Wisa en Sanne hebben nog 1 kleurtraining in December en aansluitend daarop op 12 December hun examen voor het Master Colorist Program; zij zijn dan gespecialiseerde Goldwell kleurspecialisten.
Miranda volgt een erkende visagieopleiding en rondt dit af in Februari.
Nikie en Lidwina gaan 20 november naar een scheercursus en ook hier willen we in januari mee gaan uitbreiden, een echte herenstoel is besteld!
Johanna volgt het Master Business Coaching Program binnen Goldwell om KNIPZ nog professioneler te maken!

Zoals je ziet zitten we niet stil en gaan we in 2018 weer een hoop leuke nieuwe dingen doen en gaan we nog meer wensen uitvoeren!

Wij hopen ook van jou feedback te mogen ontvangen en tot snel, TOT KNIPZ!